torstai 12. syyskuuta 2019

Karvaita asiakaskokemuksia!!!


           


Majoituspalvelu Forenom Oy tarjoaa asuntoja, unelmia yksi kaunista kymmenen hyvää yksitoista tekaistua. Todellisuudessa tämä kiskontaa harjoittava virolaisten huijareitten mälläämä epämääräinen majoituspalveluiden tuottaja käyttää hyväksi ihmisen yksinkertaisuutta ja asunnottoman hätää. Rikoslaissa puhutaan käsitteestä kiskonta. Forenomin maine onkin tullut varsin kyseenalaiseksi viimeisten vuosien aikana ja Suomalainen kuluttaja osaa varoa ja välttää asioimasta heidän kanssaan.
Forenomin toiminta Suomessa ei kestä lähempää tarkastelua.

Forenom esimerkiksi rahastaa jo asiakaspalvelun puhelimella käytännön mukaan puhelinkeskustelun alkaessa täytyisi olla ilmoitus puhelun normaalista poikkeavasta hinnoittelusta, tätä eivät noudata. Venyttävät tarkoituksella puhelinkeskusteluja, viivyttävät linjalla.

Esimerkiksi asiointi 4 minuutin puhelu maksoi 11,90 mikä tuo tuollainen normaali puhelinhinta on?

Forenomin ongelma on sen kusipää henkilökunta. Yksi  Forenomin edustaja hinnoittelee toista kuin kolmannelta saa suoran hinnan, vaikka tuo toinen olisi ehtinyt laittaa jo toisenkin hinnan. Sekoilua ja sähläilyä olan takaa.

Forenomin asunnoissa ei kunnioiteta yksityisyyttä kertoman mukaan tulevat omilla avaimilla asuntoon milloin lystäävät.

Forenomin asuntojen hinnoissa on ilmaa, katsokaas mitä laki sanoo kiskonnasta
https://www.minilex.fi/a/rikoslaki-ja-kiskonta

Esimerkiksi normaali alueen hintatason määrittelemä kohtuuvuokra 850 euroa kuukaudessa, Forenom vaatii 3300 kuukaudessa. Juuri tuo on kiskontaa ja tyhmähän on se joka maksaa.

Ovat kaiken lisäksi niin tyhmiä että ovat naamioineet huijauksiaan "huoneistohotelliksi" jonka turvin yrittävät rahastaa, katsokaa vastaavanlainen palo tässä viime talvena.

https://www.hs.fi/kaupunki/art-2000005986451.html

Kuluttaja ole tarkkana jos arvostat yksityisyyttäsi ja järkeäsi vältät Forenomin kaltaista vedättäjää